ILMAINEN TOIMITUS KUN OSTAT TÄNÄÄN!

 

RFID-LÄHIMAKSUKORTTIEN VAARAT

 

Lähimaksukortit yleistyvät ja tarjoavat kuluttajille nopean sekä kätevän tavan maksaa ostokset kassalla vain heilauttamalla maksukorttia lukulaitteen lähellä. Tämä maksutapa ei vaadi erillistä kuittausta tai edes PIN-koodia. Sama teknologia on käytössä mm. passeista, ID-korteista, kulkuluvissa, hotelliavaimissa jne.

 

Varkaat pystyvät helposti lukemaan korttien ja passien tiedot pitkältäkin etäisyydeltä halvoilla, netistä vapaasti saatavilla laitteilla. Jotkut pystyvät jopa lukemaan useita kortteja sekunnissa. Näillä tiedoilla varkaat voivat kopioida korttisi, tehdä ostoksia sinun laskuusi, käyttää identiteettiäsi tai myydä tietosi netissä.

 

Voit kokeilla tätä itse Android NFC-puhelimella ja siihen ilmaiseksi saatavalla Credit Card Reader-aplikaatiolla.

Luotto- ja maksukortit ovat helposti luettavissa pitkältäkin etäisyydeltä.

Nykypäivän varkaat pystyvät helposti netistä saatavilla laitteilla lukemaan lähimaksu-korttien (credit / debit) tiedot vaikka takin tai laukun läpi, ilman että uhri huomaa tapahtumaa. Varkaat lukevat tiedot jonka jälkeen veloittavat tililtä rahaa ilman PIN-koodia, ostavat internetistä tuotteita kortinhaltijan laskuun tai myyvät kortin tiedot verkon välityksellä toiselle puolelle maapalloa.

 

 

Maailmalla tästä ongelmasta puhutaan jo.

Maailmalla tästä ongelmasta on puhuttu jo vuosia mutta vasta nyt, lähimaksukorttien yleistyessä, alkaa ongelman todellinen suuruus tulla päivänvaloon. Olemme keränneet Mediassa-osioon lisää uutisia aiheesta. LUE LISÄÄ TÄSTÄ

 

 

Etäluku-varkautta vastaan pystyy onneksi suojautumaan.

Onneksi tätä etänä tapahtuvaa taskuvarkautta vastaan pystyy suojautumaan. Markkinoilla on jo vuosia ollut saatavilla erilaisia suojaukseen tarkoitettuja tuotteita kuten RFID-suojalompakoita ja signaaleja läpäisemätöntä materiaalia sisältäviä suojakortteja.

 

Olemme nyt tuoneet markkinoille tehokkaamman ja käytännöllisemmän ratkaisun. CardProtect on varkaiden laitteilta automaattisesti suojaava digitaalinen suojakortti. Tämä uuden sukupolven, elektroninen suoja, aktivoituu automaattisesti varkausyrityksen yhteydessä lähettäen lukulaitetta häiritsevää signaalia, jolloin kortin etäluku epäonnistuu.

 

Aikaisempiin tuotteisiin verrattuna valttina on kokonaisvaltaisempi suoja, sillä se antaa suojan kortin kummallekin puolelle signaalikenttänsä ansiosta sekä luonnollisesti monipuolisuus. Suojakorttia voi näet käyttää missä tahansa lompakossa ja se siirtyy kätevästi lompakosta toiseen, joten ei tarvitse jättää lempilompakkoa tämän takia.

Cardprotect rfid suojakortti

OTA YHTEYTTÄ

CardProtect / Paysec

Pikku Satamakatu 3-5

Wanha Satama

00160 Helsinki

 

Puh. 041 5353433

myynti@cardprotect.fi

POSTITUS & PALAUTUKSET

Pyrimme postittamaan kaikki tilaukset 1-4 työpäivän sisällä tilauksesta.

 

Palautukset vastaanotamme 30 päivän sisällä toimituksesta. Ota yhteyttä sopiaksesi palautuksesta.

LUE TIETOSUOJASELOSTE TÄSTÄ

Cardprotect rfid suojakortti
Cardprotect rfid suojakortti
Cardprotect rfid suojakortti
Cardprotect rfid suojakortti
Cardprotect rfid suojakortti